duminică, 22 ianuarie 2012

Trandafirul japonez

Trandafir) este un gen de plante perene ornamentale din familia Rosaceae, originar din regiunile continentale și subtropicale ale emisferei nordice, . Trandafirul Japonez - Chinezesc - Ingrijire, Inmultire - Intretinere-Udare - Fertilizare - Taiere- Inflorire - BoliDaunatori-Tratamente, POZE. Trandafirul chinezesc (Hibiscus rosa sinensis) - este singura varietate din familia Malvaceae care se cultiva ca planta de apartament.

La noi multă lume îl cunoaște sub denumirea improprie de trandafir japonez, deși el este un trandafir pur chinezesc (Hibiscus sinenesis). Hibiscus Cunoscut si sub denumirea de trandafir chinezesc sau trandafir japonez, Hibiscus este o planta lemnoasa (un arbust), inalta de 5m . Trandafirul japonez se cultiva intr-un ghiveci suficient de mare ce trebuie tinut la lumina, in casa.


Aspectul esential in designul japonez il constituie simplitatea.

Trandafirul chinezesc (Hibiscus rosa sinensis), originar din Asia tropicală, este foarte una dintre plantele de apartament foarte populare, datorită rezistenței . Denumit stiintific Hibiscus rosa-sinensis, trandafirul chinezesc sau japonez este de origine din China, Japoinia sau India. Vreau sa mi spuna cineva care se pricepe si . Trandafirul Japonez - Chinezesc - Ingrijire, Inmultire - Intretinere-Udare - Fertilizare - Taiere- Inflorire.