joi, 26 ianuarie 2012

Telemetru cu laser

Telemetru profesional cu laser Bosch GLM 50C. Telemetru cu laser Bosch PLR la eMAG, pret avantajos.

Platesti numai dupa deschiderea coletului. Store comercializeaza telemetre cu laser de la cei mai producatori ca Bosch, Makita, Skil si altii. Oferim accesorii, garantie, service si consultanta.

Producator: Bosch Model: PLR Caracteristici Telemetru cu laser Bosch PLR Date tehnice:Diodă laser 6nm Clasă laser Domeniu de măsurare 15 . Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. BOSCH GLM 1C Telemetru cu laser (1m) cu transfer de date catre telefoane, tablete, PC Bosch Solutia inteligenta pentru transferul si documentarea ma. Telemetre - Laser Range Finders - de la Nikon.


Avem un an grozav 20Telemetru cu laser la ofertă. Cumpără Ieftin Telemetru cu laser online astăzi la .

Compara preturile la Telemetru Laser, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Din punct de vedere al performantelor, noi iti recomandam sa cumperi un telemetru cu laser pentru distante mai mari de 10m, iar asta pentru ca ultrasunetele iti . Alege din oferte pentru telemetru laser. Telemetru laser - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Echipate cu tehnica foarte modernă a laserului, telemetrele cu laser de la Bosch furnizează rezultate de măsurare cu precizie şi fiabilitate maximă. Noul telemetru cu laser PLR C de la Bosch. Telemetre cu laser Nikon 55Forestry, 800s, 1200s,optica sportiva, binocluri, lunete de.


Distribuitor autorizat al telemetrelor cu laser de la Nikon in Romania.