vineri, 20 ianuarie 2012

Carpetim cluj napoca

Spalatoria profesionala de covoare Carpetim din Cluj-Napoca va ofera servicii complete. Carpetim foloseste cea mai inalta tehnologiie in domeniu, principalul . Pagini similareSpalatoria profesionala de covoare CARPETIM dispune de cea mai avansata .

Spalatoria profesionala de covoare CARPETIM dispune de cea mai avansata . Spalatoria de covoare CARPETIM va ofera o gama completa de servicii pentru . Utilaj automat de spalare si curatare a covoarelor de orice forma, cu urmatoarele servicii: desprafuire, spalare, clatire, centrifugare. Servicii profesionale de curatat si calcat haine cu transport gratuit in Cluj-Napoca.

Livrare in 24-48h de la ridicarea comenzilor. Spalatoria profesionala de covoare Carpetim din Cluj-Napoca va ofera servicii complete de.


Cluj-Napoca Manastur, Telefon 07580830cu Orar, Imagini şi Indicații rutiere. CARPETIM spalatorie profesionala de covoare din Cluj-Napoca: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice.


Spalatoria profesionala de covoare Carpetim din Cluj-Napoca va ofera servicii complete de inalta calitate de spalare si curatare a covoarelor.