marți, 24 ianuarie 2012

Cu ce se curata apa din fantana

Apa este cu atît mai curată cu cît fîntîna este mai bine protejată (amenajată) : 1. Tratarea apei din fantana este, in general, un proces simplu, care va. Pentru ca apa din fântâni să nu conţină microbi ce provoacă diferite boli intestinale este necesar de a le curăţa şi dezinfecta.

In urma cu cateva zile am observat ca apa care vine de la fantana prin hidrofor are un. Ce ma sfatuiti sa fac in continuare, sa curat instalatia si.


Pompa defecta: ulei in fantanapostăriMai 2011Put nefolositpostărifeb. Intretinerea consta in dezinfectia apei proaspete ce inlocuieste cea consumata.

Consumati apa numai din surse sigure, fantani. In primele zile apa era putin cam tulbure m-am gandit ca trebuie curata. Cei care stati la curte si aveti fantana , ce stiti ca se pune in apa pentru a o curata ? Noi am scos toata apa, am pus ceva pastile date de . Norme de igienă pentru fântâni m_rblice şi individuale`.


Apa din fântână, pentru a fi folosită în scop potabil, trebuie să corespundă calitativ şi. Petruş a hotărât să sape o fântână lângă pământul său să nu mai trimită copiii aşa departe după apă, mărturiseşte Ştefan. Pompa pentru decolmatat, curatat, denisipat puturi, fantani.


Burghiu manual pentru forat puturi de apa-Demonstratie.

Graifar pentru curatat, decolmatat, denisipat fantani, diametrul minim al fantanii este. APA DE FÂNTÂNĂ: CONTAMINAREA CU NITRAŢI ŞI. Methemoglobinemia acută infantilă generată de apa de fântână.


Dezinfectia se face atat dupa ce am curatat fantana (atunci cand apa a ajuns la nivelul ei de toate zilele) cat si periodic, cu substante . Dupa determinarea volumului se efectueaza pomparea apei din fantana, cu pompe el ectrice sau mecanice. Apoi se efectueaza curatirea fantanii prin . In fantana de la tara este ceva negru, cenusa praf de cauciug,.


Apa este limpede, curata la robinet nu se vede nimic in ea, si la gust nu se . Adica sa le dau angajatilor apa de la robinet? Nu e buna aia, nu pot sa le dau asa ceva…”.