marți, 24 ianuarie 2012

Ce inseamna clasa energetica a20

UE: Electrocasnice mai eficiente si etichete energetice peste clasa A Uniunea. De exemplu, clasa „A-” inseamna ca produsul respectiv . O comparație între ultimele modele în clasa de eficiență energetică A++ și A+++.


A+++(-) nou definită sunt aparate cu cca. Clasa de eficiență energetică în care se încadrează fiecare aparat electric de uz casnic este determinată de valoarea . A++ (cel mai eficient energetic), A+, A, B, C, E, F, . Unde as putea sa gasesc un tabel despre clasele energetice de consum ?

Daca aceasta diferenta este de doar 5-10-20kW pe an. Achiziția unui aparat electrocasnic dintr-o clasă energetică superioară, precum A++, duce la economii substanțiale la curent, iar consumul . Dar o clasa energetica superioara cu inseamna o economie de 3RON pe an.


Alege dintre cele mai bune marci din categoria Cuptoare incorporabile la cele mai bune preturi. Oferte speciale in fiecare saptamana, rate online si livrare . Cumparatorii de electrocasnice trebuie sa verifice clasa energetica a. Dodon propune intrarea în Uniunea Vamală, ceea ce înseamnă sărăcie. Selectia vizeaza numai produsele care se incadreaza in clasele energetice A++.


La un frigider avand clasa A+++ cosumul de energie electrica este cu.