luni, 1 noiembrie 2010

Fluturi pe pereti

Iata un proiect diy, in care poti vedea cum poti sa faci un ornament handmade. Fluturasi de efect pe care ii puteti lipi, dezlipi si relipi unde doriti ! Se aplica pe pereti, pe plastic, pe suprafete lucioase si gratie aspectului lor .

Speram sa te inspire, astfel incat sa incepi cat mai repede sa iti decorezi peretii singur. Decoratiuni cu fluturi din carton decoratiuni ieftine.


Fluturii 3D sunt elemente de decor are dau culoare si veselie incaperilor inc are sunt aplicati. Se aplica foarte usor, sunt foarte rezistenti in timp si nu .

Stickere decorative tip autocolant autoadeziv de perete - Categoria Fluturi si Flori. Chiar daca in ziua de azi poti gasi astfel de fluturi de-a gata, e bine sa stii ca acest proiect iti poate aduce o economie substantiala. Stickere, stickere decorative, autocolante perete, stickere perete, decoratiuni. Modele de stickere cu fluturi disponibile pe stoc la Tapetcenter.


Poate acoperi o suprafata de pana la metri patrati. Stickere decorative pentru pereti, oferte si promotii la Lipicios.


Fluturii nu-s doar pentru stomac când te îndrăgostești de vreun Făt Fumos călare sau pe jos. Acum vreo ani, l-am convins, cu greu, pe . De ce sa tii peretii albi, ca de spital, cand sunt atatea lucruri pe care poti sa le.

Iti cam dai seama la ce ma refer: nu trebuie sa alergi prin tot orasul dupa fluturi, . Sticker perete flori negre x cm, alb negru, 546. Decoratiune din spuma pentru perete bufnite.


Daca ai privit vreodată fluturi zburan ai fost si tu uimit de eleganta si delicatetea lor. Ii poti avea in casa ta, frumosi si nemuritori.


Principalele avantaje ale acestora sunt ca se pot repozitiona si ca se pot aplica atat pe perete gratie benzii dublu adezive care ii insoteste cat si pe suprafete . Unii au scăpat cu pereţii nemâzgâliți, alţii au fost mai puţin. Categories: Blog - articole handmadeTags: decor perete, fluturi pe perete .