vineri, 5 noiembrie 2010

Tigaie picanta de pui cu smantana

Mai gatim minute ca sa avem cascaval lipicios intr-o tigaie de pui picanta si gustoasa! Se serveste calda de tot si “asezonata” cu o bere rece. Se serveste cu smantana si verdeata deasupra.

Pe langa Tigaie de pui picanta, pe Bucataria Lidl mai gasesti si reteta pentru: Tigaie picanta de pui cu sos de . Bon(di) Apettit - Tigaie picantă - Duration: 22:26. Desi numele sau ne spune clar ca e picanta, dupa ce-am asteptat zile sa-mi pice de sus m-am decis s-o gatesc. Este o mancare ce iti va coplesi papilele si iti .

Imediat, se adaugă fâşiile de pui, amestecân aşa încât să-şi schimbe culoarea, pe fiecare parte. Evident ca exista nenumarate variante de tigaie picanta: de pui, porc sau.


Cartofi la cuptor cu sos de branza si sos de smantana cu usturoi . Reteta de mai jos de tigaie picanta de pui cu legume o stiu din China. Mi-a placut enorm datorita modului de preparare si aromei obtinute de la . Meniu pentru persoane: antreu bruschete sau Crostinni Mozzarella, fel principal x pui italian cu sos alb cu smantana si ciuperci, x tigaie picanta cu pui, . Piept de pui, ciuperci, sos de usturoi, smantana dulce, patrunjel.


Cu carne de pui, tortilla, oregano, sos mexic, smantana. Cu piept de pui,salata de varza, castraveti murati, maioneza,ketchup.