vineri, 5 noiembrie 2010

Rehau brillant 70

REHAU Brillant Design este un profil de camere clasa A pentru ferestre. Adancime constructiva: mm (optional: mm Rame cu design) .

Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combină izolarea termică. Brillant-Design - Sistem de profile din PVC cu adâncimea constructivă de mm.


Vezi care sunt avantajele profilului de termopan Rehau Brillant Design cu camere de izolare.

Caracteristici: Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combina izolarea termica performanta cu diversitatea designuluit. Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combina izolarea termica. Sistemul fonoizolant, cu adancimea constructiva de mm cu camere de aer izolante, . Sistemul de profile cu adâncime constructivă de şi mm pentru ferestre şi uşi termopan de calitate.


Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combină . Sistemul de profile pentru ferestre REHAU-Brillant-Design corespunde celor mai inalte cerinte. Indiferent daca alegeti adancimea constructiva de mm cu camere de aer . Profilele din PVC de top de la REHAU împreună cu expertiza liderilor din domeniu, sunt reflectate în rezistența produselor . Brillant Design este un sistem de profile pentacamerale ideal pentru constructii noi bazate pe tehnica consumului de energie termica si renovarea . Izolatia termica excelenta a ferestrelor REHAU Brillant-Design asigura un climat placut . Termopane Rehau Brillant Termopanele din categoria au adancimea constructiva de 70mm ceea ce la face mai robuste si mai durabile.


Sistemul de profile cu adancime constructiva de mm pentru constructii de calitate. Sistemul de profile REHAU Brillant-Design . Ecosol-Design Producator de usi si ferestre termopan din PVC si aluminiu in.