miercuri, 24 noiembrie 2010

Pensiuni cu piscina oradea

Rezervari directe la hoteluri si pensiuni, preturi mici. La cativa kilometri de orasul Oradea, la marginea padurii Felix aveti perfectiunea luxul . Situata la egala distanta fata de Oradea si de Baile Felix (km), Pensiunea Casa .

Cazare Baile Felix: Baile Felix, Sanmartin, Oradea si altele: alege printre cele mai bune oferte cazare pentru Cazare in Baile Felix cu Piscina. Unitati de cazare in Oradea - piscina interioara, rezervare gratuita, fara taxe.


Pensiunea Tisa, este situata in statiunea Baile Felix, pe partea stanga a drumului national Oradea - Deva , la aprox.

In perioada verii oferim clientilor acces gratuit la piscina exterioara. Cazare in Baile Felix 201 Vile Hoteluri Pensiuni in Baile Felix. Imagini,descriere, tarife, contact direct cu proprietarul pentru fiecare hotel sau . Pensiunea Metropol face parte din categoria pensiunilor de stele, fiind. Pensiunea Topaz dispune de camere si apartament.


Pensiunea dispune de o piscina acoperita cu apa termala naturala unde turistii au acces si in perioada de iarna. Pensiunea Topaz este situată în staţiunea termală Băile Felix şi oferă o piscină interioară şi acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga clădire. Aquapark Nymphaea km; Cetatea Oradea km .