vineri, 5 noiembrie 2010

Mandevilla inmultire

Mandevilla, Iasomia Braziliana - Ingrijire, Inmultire, Intretinere, Fertilizarea, Pamantul, Flori de Apartament-Gradina, POZE, Horticultura. Mandevilla este o plantă mereu verde, căţărătoare, originară din America centrală şi.


Cea mai simplă metodă de înmulţire este prin butăşire.

Mandevilla se inmulteste prin marcotare sau prin butasirea lastarilor semilemnificati, avand nevoie de umiditate si caldura ridicate, din . Mandevilla sau Dipladenia este o planta spectaculoasa pentru terase, mai. Inmultire : Inmultirea se realizeaza prin marcotare sau prin butasirea lastarilor . De genul Mandevilla apartine in jur de o suta de specii de plante.

Denumirea stiintifica este Dipladenia sanderi sau Mandevilla splendens. Apoi butasii se aseaza in vase sau in ladite pentru inmultire unde s-a pregatit . Inmultirea, relativ usoara, se realizeaza prin marcotare sau prin butasirea lastarilor . Numele ei este Dipladenia si este sora buna cu Mandevilla cu care se si. AM si inmultit doi pui de la ea, asa, doar in caz ca s-ar intampla . Mandevilla este o plantă rezistentă, foarte prolifică şi care se adaptează uşor.


Inmultirea se face prin butasi in varf de ramura dar si prin seminte in. MANDEVILLA:cunoscuta si ca dipladenia sau iasomia braziliana este o . Denumita mai nou Mandevilla, dupa descoperitorul ei, Henry Mandeville, un mare iubitor de natura si gradinarit,.

Denumirea stiintifica: Dipladenia Denumire alternative: Mandevilla. Se inmulteste prin butasi semilemnificati, pe perioada de vara.


Mandevilla (Iasomia braziliana) este o floare perena cataratoare, originara din. Aceasta frumoasa floare perena ce se inmulteste prin seminte si butasi suporta . Mandevilla este mai nou apărută la noi, dar fiind foarte rezistentă, ușor. Steaua Craciunului: ingrijire si inmultire .