joi, 18 noiembrie 2010

Modele de scari exterioare

Scarile exterioare sunt foarte importante in designul unei case, alege din aceste modele de scari exterioare pe cea potrivita pentru casa ta. Iata mai jos cateva proiecte si modele de case cu mansarda si scara exterioara. Primul exemplu este o casa cu o suprafata utila de circa 120 .

Scarile exterioare sunt foarte importante in designul unei case, fie ca sunt din lemn sau din . In galeria foto iti oferim modele de scari de interior, care pot deveni o reala sursa de inspiratie daca esti in etapa de construire a casei. Scari de serie,scari model arhitect si scari unicat.


Scari de interior si exterior realizate din inox, lemn sau diverse combinatii.

Consulta online modelele de scari de interior si exterior disponibile si alege modelul . Modelul de scara Berlin are o structura metalica discreta si trepte din lemn, iar prin. Odata cu dezvoltarea pietei au aparut si variantele de scari exterioare . Descoperiti scari exterioare la preturi reduse (produse). Scari interioare cu vang central - model Praga - poze montaj. Scari exterioare complet zincate termic - scari de incendiu - SCARI RO SRL.


Conceptul de desen si pictura incepe sa se dezvolte din ce in ce mai mult, sa capete tot mai multe sensuri si sa fie explorat de cat mai multa . MODELE SCARI EXTERIOARE,MODELE DE USI,SCARI DE INTERIOR. Atat in amenajarile interioare cat si in cele exterioare atentia cade pe detalii si design.

Oferim toata gama de scari interioare si scari exterioare. Scari interioare cu vanguri – montaje – scari model Athen – structura metalica . Societatea noastra asigura proiectarea, executarea si montajul scarii. Puteti vizualiza modele in galeria foto aferenta, modele deja realizate, ce pot contitui . Scara zincata metalica - scari pentru exterior - garantie ani Trepte sunt din gratar.


Noi va punem la dispozitie o gama larga de modele de scari metalice exterioare, deoarece acestea s-au dovedit a fi extrem de rezistente, dar si cu un aspect . Porţi pentru acces pietonal şi auto, într-o varietate de modele. SCARA IN SPIRALA METALICA - SCARI EXTERIOARE ZINCATE. SCARA ELICOIDALA - SPIRALATA MODEL GENF - SCARA ELICOIDALA - SPIRALATA .