luni, 8 noiembrie 2010

Targ covoare 2016

In perioada 7-Noiembrie ai reduceri de toamna la orice comanda pe site-ul . Târgul tradițional de covoare te așteaptă la BUCUREȘTI, vineri, sâmbătă, duminică 15-aprilie, .

Retail Park (Auchan Bradu), găsești reduceri de toamnă la covoarele tale preferate! Noiembrie, vineri, orele 10:00-21:sâmbătă și duminică, orele 10:00-20:în GALAȚI, .

Va invitam in perioada 13-Decembrie 20sa vizitati Targul de Covoare din Bucuresti. Cream ambianta perfecta de sarbatori cu covoare. Pe toata perioada promotiei Casa Vogue va ofera online covoare, perdele, draperii, galerii si accesorii perdele la cele mai. Aug 20- Aug 20În perioada – august 20este organizat “Târg cu meşteri si produse tradiţionale ”, în . Body Mind Spirit EXPO la aniversare TARGURI SI.


Targul de Covoare organizat de Carpeta Incov si Casa Vogue, unul dintre cele mai . Covoare, Perdele, Draperii, Perdele bucatarie, Galerii metalice, Galerii lemn masiv, Sine din lemn masiv cu profil de aluminiu. Anul acesta de Paște iepurașul îți aduce covorașul!


Timisoara - Marti noiembrie 20- 05:19.

Primavara vine la Iulius Mall cu o oferta inedita pentru caminul tau: Targul de Covoare Proges. La Dedeman puteti alege oricare din cele 2produse din categoria COVOARE. TARG DE PRODUSE TRADITIONALETarg de produse cu specific romanescMarasti Blv nr. La Slanic Moldova, la izvor de cantec si de dor - 04. Weekend pastelat, la Targul de covoare - 07.


Targul DOMOTEX Asia reprezinta una din cele mai mari expozitii din domeniul industriei de covoare si accesorii pentru pardoseli, care se . Târgul tradițional de covoare te așteaptă in incinta Silver Mall! Taguri: 3-octombrie 201 A 32-a ediţie a Târgului de covoare India.


India Carpet Expo a fost demarată în anul 20ca târg bianual şi a . Detalii despre evenimentul Târg tradițional de covoare. Târgul tradițional de covoare te așteaptă la Carpeta!


CCI Neamț: Septembrie cu Târg de Covoare și Topul Firmelor.