luni, 22 noiembrie 2010

Treehouse lunguletu

TreeHouse Lunguletu este primul country club deschis in vara lui 2010. O locatie speciala pentru petreceri de copii, aniversari, petreceri companii.


Petreceri de copii sau companii in aer liber la TreeHouse.

Fie la piscina fie la padure poneii te asteapta, petrecerea ta de copii va fi cea mai speciala. Preturi TreeHouse Lunguletu Pool Grupuri de pana la de persoane (adulti si copii) De luni pana joi pretul locatiei, pentru jumatate . Locatia: Comuna Lunguletu, Judetul Dambovita (vezi info).


TreeHouse Lunguletu Pool - locatia perfecta pentru petreceri de copii in aer liber.

Tree House din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Cum se ajunge la Tree House in Lunguletu. TreeHouse Lunguletu Pool: Din Bucuresti, iesirea prin Chitila spre Gaesti, comuna. TreeHouse Cosoba Pool: Centura Bucuresti, iesirea spre Dragomiresti, . TreeHouse este locul in care iti poti petrece o zi minunata.


La TreeHouse Lunguletu si Cosoba au loc cele mai dragute petreceri de copii.

La padure, cu casuta din copac si corturi de indieni, cu ponei sau la piscina. Cea mai frumoasa zi din viata copilului dvs - VIP Kids Party cu ponei si piscina, la Tree House (Lunguletu): RON pentru a beneficia de un discount de 1066 . Momentan exista astfel de locatii Tree House – TreeHouse Cosoba si TreeHouse Lunguletu, dar speram ca modelul de business va . In aer liber, la piscina sau la padure, optiunile sunt multiple pentru a . TreeHouse iti propune mai multe locatii situate in apropierea Bucurestiului unde se pot.


Noi ne-am împrietenit cu cei de la TreeHouse și am pus de o ofertă pentru voi. Voi ați fost până acum la TreeHouse Lungulețu?


TreeHouse Lunguletu si TreeHouse Cosoba - doua country cluburi pentru petreceri deosebite. Casuta din copac reprezinta pentru noi un loc special, intimitate . Tree House este un country club lansat in vara acestui an de sotii.