joi, 25 noiembrie 2010

Cada cu hidromasaj dedeman

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Cazi si cabine cu hidromasaj. Preturi pentru Cazi si cabine cu hidromasaj de la 6lei.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Cazi cu hidromasaj.

Preturi pentru Cazi cu hidromasaj de la 99lei. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Cazi cu hidromasaj de colt. Preturi pentru Cazi cu hidromasaj de colt de la 124lei.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Cazi cu hidromasaj rectangulare.

Preturi pentru Cazi cu hidromasaj rectangulare de la 999 . Cada cu hidromasaj Corsica este prevazuta cu o comanda pneumatica si jet aer+apa, anticalcar. Cele duze cu hidromasaj sunt reglabile individual ca directie, . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Cabine dus cu hidromasaj. Preturi pentru Cabine dus cu hidromasaj de la 94lei.


Cada cu hidromasaj Aisha 168x120xcm stanga la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Cazi . Cada hidro andra + masca frontala 170xla cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Cazi cu hidromasaj .

CADA ACRIL CU HIDROMASAJ ALEGRIA (FARA PANOU,CU SUPORT) (S1), L.