luni, 22 noiembrie 2010

Cu ce se curata covorul de pete

Petele de ciocolată sau cacao ies repede dacă foloseşti la curăţarea. Toarnă pe pată câteva picături de spirt şi freacă cu o perie curată zona.


Petele de pe covoare sau tapiţerii se curăţă dacă folosim apă minerală şi oţet.

Soluţia poate fi folosită oricân şi pentru a înviora culorile. Home Casa Curăţenie şi organizare Pete de cafea? Acesta va absorbi lichidul dar va curăța și pata. Petele de noroi, petele de grasime si murdaria adunata zi dupa zi,.


Exista astfel de firme care vin si iti curata mocheta direct acasa fara a o . Cum se scot petele de ceai şi cafea de pe covor. Un rol important in acest sens il joaca, desigur, si materialul din care este confectionat covorul, fibrele sintetice fiind mult mai greu de curatat.


Petele de iarba de pe haine, covoare sau fata de masa folosita la picnic se curata prin freacarea cu un pumn de tarate sau cu ajutorul unei . Cum stergi oja de pe lemn Prima regula este sa nu folosesti acetona pentru a o curata, caci aceasta . Practic: sfaturi pentru inlaturarea petelor de pe covor - pete de sange, de cerneala, de vin rosu, de grasime, de ciocolata.