vineri, 5 noiembrie 2010

Inramare tablouri pe loc

Rame tablouri inramari profesionale picturi reproduceri postere icoane oglinzi. La solicitarea clientului inramarea se poate face pe loc pentru o cantitate de . Pagini similareExecutam inramari pentru: pictura, postere, fotografii, goblenuri, oglinzi, icoane,.

Functionam ca atelier de inramare de ani, iar clientii nostri vor beneficia pe langa multi ani de experienta si de materialele cu care lucram, atent . Rama de tablou, aurie, patinata, pentru picturi clasice, elegante.

Oferta de servicii de inramare cu rama metalica sau de lemn, cu si fara passepartout. DIGERO vă oferă o gamă foarte variată de rame din lemn, plastic sau metal pentru tablourile sau amintirile voastre. Atelierul nostru este utilat cu masini performante ce ne permit realizarea unor inramari de calitate, oferirea unor termene de executie mici si un raport de . Rame tablouri si inramari oglinzi decorative rame foto.


Rame pentru tablouri din lemn sau plastic, la metru liniar sau incheiate. Profile de rama pentru panza sasiu, grafica, oglinzi sau fotografii.


Serviciile noastre cuprind inramarea de tablouri, fotografii, oglinzi, goblen, puzzle . Nielsen Frames este lider in domeniu inramari cu o experienta considerabila,.

Nielsen si NielsenBainbridge: rame tablou (din aluminiu sau din lemn), rame . Este o companie specializată in importul şi distribuţia de rame şi accesorii pentru tablouri. Produsele au fost alese şi selectate cu grijă prin testarea acestora in . Rame tablouri si passepartout-uri - Inramari Profesionale: Picturi - Golbenuri - Postere - Fotografii Detinem un atelier de inramare si executam lucrari pentru . Descriere activitate: Suntem o societate care are ca obiect . Rame tablouri inramari profesionale picturi reproduceri.