miercuri, 17 noiembrie 2010

Husa saltea cu fermoar

Protectia impermeabila pentru saltea te scapa pe griji! HUSA IMPERMEABILA PENTRU SALTEA CU FERMOAR. PROTECTIE SALTEA MATLASATA CU ELASTIC LA COLTURI.

Husa Protectie Saltea cu Fermoar pe laturi 140x200x20. Husa Protectie Saltea,Fermoar laturi,fara bordura,90x200x20cm. Vezi oferta de pret, imagini si alte detalii despre acest produs.

Husa saltea - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Protectia pentru saltea Dormeo total ramane fixa datorita designului sau cu acoperire completa a suprafetelor si fermoar, permitand o indepartare si aplicare . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria HUSE PENTRU SALTELE. Ai nevoie de o husa de protectie pentru salteaua ta pentru a-i prelungi durata de viata. Protectie Saltea Subtire Fermoar Laturi.


Husa saltea de la producatori, importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Protectie saltea 160x2PLUS TDreamz. Protectie saltea 90x2BASIC TDreamz.

Protectie saltea 140x2BASICTDreamz. Lungime: 2cm, Lăţime: 1cm Disponibil în mai . Husele impermeabile sunt necesare persoanelor in varsta sau persoanelor cu probleme medicale. Sunt ideale pentru a proteja salteaua patului de lichide.


Husa impermeabila pentru saltea cu fermoar imbraca salteaua pe toate partile si confera astfel o structura compacta, unitara setului saltea - protectie. Produse:husa protectie saltele impermeabila, husa de protectie saltea, husa protectie saltea, husa protectie saltea impermeabila, husa saltea protectie fermoar. Husa saltea impermeabila prevazuta cu elastic sau fermoar pe toata circumferinta saltelei.


Husele pot fi confectionate si pe dimensiunile clientului. Protectia de saltea impermeabila este confectionata din frotir . Compara preturile la Husa Impermeabila Pentru Saltea, gaseste cea mai buna. HUSA IMPERMEABILA CU FERMOAR PENTRU SALTEA Luck Rhombo Care .