miercuri, 24 noiembrie 2010

Declarare punct de lucru anaf 2015

INSTRUCŢIUNI de completare a formularului (061) Declaraţie privind sediile secundare. Solicitarea de deschidere a unui sediu secundar (punct de lucru) se realizeaza. Formularul Declaratie privind sediile secundare se depune la .

Chiar daca un punct de lucru a fost deja inregistrat la ORC, contribuabilii. RO-2015-08-25-Infiintarea-sediului-secundar-in-. Declararea noului punct de lucru la ANAF. Declarare punct de lucru firma la registrul comertului onrc; 0.

Declarare deschidere punct de lucru la administratia financiara (anaf); 0. Un punct de lucru se declara nu numai la registrul Comertului ci si la Administratia Financiara. Afara de aceste formulare, la declararea unui punct de lucru mai aveti nevoie de hotarari AGA de. Cum faci declaratia 1pe zero si o depui la ANAF. Declararea punctului de lucru se face la doua institutii, si anume Oficiul National al.


Registrului Comertului, punctul de lucru trebuie declarat si la ANAF din raza de actiune. Sediul secundar sau punctul de lucru(dupa vechea terminologie), este.


In cazul unui punct de lucru cu minim salariati, se va depune formularul 060″Declaratie.