marți, 23 noiembrie 2010

Craitele sunt perene

Craitele iti decoreaza gradina sau jardinierele din iunie pana in august. Variantele pitice infloresc din iunie pana in decembrie. Caracteristici Craite pitice Flori duble galbene.

Foarte stufoasa, plina cu flori de culoare galbena. Genul de plante Tagetes, din familia Compositae cuprinde de specii de plante erbacee, anuale si perene. Seminte Flori Craite Pitice Duble Amestec disponibil la Pestre.


Cumpara Seminte Flori Craite Pitice Duble Amestec cu numai lei.

Denumire oficiala: Tagetes patula nana Denumire populara: craite pitice Planta anuala cu tufa ramificata, cu inaltimea de - cm, flori mici duble bicolore. Crăiţele sunt plante anuale, care se cultivă atât în scopuri medicinale, cât şi ornamentale.


Din principiul activ helenienă se fabrică produsul . Seminte flori Craite pitice (Tagetes erecta) Portocalii 1g. Craite pitice (Tagetes Craite pitice (Tagetes erecta) Galbene - seminte de flori anuale, piti.


Planeta verde Profilul unei plante Tagetes: Frumoasele crăiţe. Nu sunt plante perene, dar odata ce ai pus in gradina un rasad de craite, le vei avea pentru totdeauna, pentru ca semintele cad pe pamand si . Proprietati ornamentale – Craitele sunt plante erbacee anuale sau perene cultivate pentru decorarea gradinilor, rondurilor, spatiilor verzi, . Desi nu sunt plante perene, daca pui in gradina un rasad de craite, te vei bucura de ele permanent, intrucat semintele cazute pe pamant rasar in primavara .

Craitele 'Jolly Jester', 'Petit Harmony Boy' si 'Golden Age' (Tagetes) sunt foarte populare. Sunt, probabil, cele mai cunoscute flori de vara. Genul de plante Tagetes (Craite) din familia Compositae cuprinde de specii de plante erbacee, anuale si perene.


Crăițele sunt plante decorative ce nu lipsesc din grădina niciunui iubitor de plante. Acestea sunt printre cele mai frecvente plante de grădina, . Crăițele sau Tagetes patula sunt florile strălucitoare ale verii.


Cu siguranță cunoști aceste flori de forma unor globuri galbene sau cărămizii, . Sunt incluse plante perene rezistente, care iubesc soarele si care sunt usor de ingrijit.