joi, 11 noiembrie 2010

Presa de brichetat

Utilaje agricole si industriale Utilaje industriale si de constructii. Masina de brichetat paie AGROLIS + tocator baloti mici dreptunghiulari SZANYI-6AGROLINE 170.

Masina de brichetat BT-065-5este folosita pentru productia de combustibil pentru incalzire, care are forma unor brichete. Linie completa de brichetare a rumegusului, paielor si altor resturi agricole si silvice.


Deşeuri de lemne de esenţă moale şi tare, aschii rezultate din rândeluire, lemn mărunţit, - Aşchii de lemn, rumeguş amestecat cu alte materiale - Bucăţi de lemn . Caută utilaje second hand ieftine pe Surplex.

AM POSIBILITATEA SA-MI FABRIC SINGUR O PRESA DE BRICHETE SAU .

Presa de brichetat - oferte de la firme. Oferte Prese de brichetat deseuri feroase, Presa de brichetat, pe Afacerist. Oferte produse si servicii: presa brichete paie. Presa brichetare brichete din paie si rumegus PBU-070-8poza. Presa mecanica brichetat brichete 60mm si peleti mm din paie si rumegus poze . An de fabricatie: NOU; Capacitate: 50-1kg.


Dim brichetei: Ř mm; Puterea motorului: 7. Plecand de la acelasi principiu de rentabilizare a investitiei presa hidraulica de brichetat FALACH se recomanda prin echilibru intre pret si caracterisiticile . Constructie solida dar care necesita un . HB – Prese de brichetat rumegus – hidraulice. Model presa de brichetat, Putere motor electric, Diametru bricheta .