luni, 15 noiembrie 2010

Cand plantam zmeura

Zmeura este una dintre cele mai indragite fructe. Plantarea, udarea, intretinerea si recoltarea culturii de zmeur si mur. Tehnici de plantare, soiuri de mur si zmeur, indicatii de plantare. Plantarea zmeurei toamna implica o ingrijire minimala, cu sansa. Am aflat de la cultivatorii cu experienta ca plantarea zmeurei de.


Plantarea zmeurei se poate face primavara devreme sau toamna. Evident, are nevoie de multa apa, dar dupa luna martie cand incepe perioada de vegetatie .

Cultivarea zmeurei: plantarea propriu-zisa. Plantarea propriu-zisa a zmeurului este pasul urmator dupa pregatirea temeinica a terenului. Plantare simpla, mranita + pamant de deasupra sfaramat + apa = mocirla, radacinile taiate la varfuri.


Cum se recoltează zmeura şi ce facem cu tufa după recoltare. Cel mai bun loc în care pot fi plantaţi trandafirii . PLANTAREA ZMEUREI,PLANTAREA BRAZILOR,PLANTAREA.


Cand vine vorba despre decorul de primavara, lucrurile care ne vin in minte sunt legate de . Descopera cele mai utile trucuri pentru plantarea zmeurei, care iti asigura. De asemenea, cand plantezi zmeura in gradina, pastreaza o .

ZMEURA - PLANTARE SI INGRIJIRE - Din ce in ce mai multi gradinari amatori. Atunci cand zmeura de toamna incepe sa infloreasca de la mijlocul lunii iulie, . Zmeura creste in salbaticie in tinuturile impadurite, asa ca umbra nu constituie o problema pentru aceasta planta. Cu o investiție inițială de câteva mii de lei, cultura de zmeura poate aduce profituri. Cultura de zmeura: când și cum plantăm drajonii.


Plantaţia de zmeur intră repede pe rod (dupa un an de zile) şi permite. Când nu pot răspunde la mobil vă rog să utilizați SMS-ul sau e-mail.


Pentru a planta zmeur si mur, terenul se desfunda la 50-60cm cu 60-de zile inainte de plantare; in cazul cand plantarea se face toamna, . Afla cand si cum trebuie taiate tufele de zmeura si mure. Imediat dupa plantarea tufei de mure, taie varfurile tulpinilor pentru a incuraja . Drajonii de zmeur se plantează cu 2-cm mai jos față de nivelul la care s-au . Drajonii de zmeur se plantează cu 2-cm mai jos faţă de nivelul la care .