vineri, 8 mai 2009

Cocotier din nuca cocos

Cocotierul este un arbore exotic, din zona tropicala, care face parte din. Nuca de cocos este un fruct exotic, care la noi in tara se gaseste in . Palmierul de cocos (cocotierul) este destul de pretenţios în condiţiile.

Tags: cocotier, ingrijire, inmultire, nuca, palmier de cocos, plantare . Daca ti-ai cumparat recent un palmier de cocos (cocotier) este bine sa. Planta de apartament – Cocos nucifera (Cocotier) este una dintre.


Cocos nucifera, sau palmierul de cocos, este un palmier cu creştere lentă, ce se înmulţeşte din nucile de cocos atât timp cât au fost tratate şi şi-au.

Tagged with: cocos nucifera cocotierul flori ghiveci cu flori ingrijire palmier . Unica specie a acestui gen este Cocos nucifera, palmier originar din insulele Pacificului,. Denumire: Cocos nucifera Familie: Areccaceae Imagini:.


Cele mai mari producatoare de nuca de cocos sunt Mozambic, Tanzania si Ghana. Cocotierul (Cocos nucifera) este o plantă care face parte din familia arecaceae (familia palmierilor).


Termenul nucă de cocos se referă la fructul cocotierului. Cocotierul se inmulteste prin seminte, de fapt, tot fructul contine in interior .