marți, 6 decembrie 2016

Donez casa gratis 2016

Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. De Vera Puiu 11:5 februarie 2085vizite Diverse.


Ofer casă cu două camere, hol, bucătărie și grădină, gratis, unei familii care nu are casă'.

Doresc sa donez cu acte casa cu camere , gospodarie mare , gradina de . Donez unui caz social sau unei familii cu, copii care nu are o locuința apartament cu camere în București zonă Militari. Locuinţe cu Chirie Gratis Bucuresti Sector Buna ziua numele meu este.


Bucuresti Sector (Bucuresti) - Octombrie 2016.

Caut o casa de care sa am grij suntem o familie serioasa siam dori o casa an care sa stam si sa o angrijim . Ofer casă gratis, la țară pe perioadă nelimitată. Casa nu este tocmai în stare bună, dimpotrivă, îi cade tencuiala și. Daca tot vrei sa donezi o casa, renovezo!


Ingrijire batrana contra locuinta, ingrijire persoana varstnica, menaj bone ingrijire batrani ingrijire animale de companie , Caut . Mi s-a acrit de tiganul care sta in casa mea de la tara. E de apreciat faptul ca nu ciordeste (inca), precum . Ofer gratuit spre folosinta camera mobilata si utilitati(baie, bucatarie), unei femei in. Ofer casa si curte, incaperi+baie si hol de intrare+bucatarie pentru cine vrea.


Site-ul conține informații afișate numai referință. Donez hainute bebelus unei familii nevoiase. Cele mai vandute telefoane in 201 black friday. Trei tinere din Timisoara ajuta oamenii sa doneze lucruri din casa, prin Facebook.


Timisoara se folosesc gratuit de jucarii, haine sau chiar mobilier. Donez apartament camere in Bucuresti (or not). Asta e ca olteanul ăla de găsise o familie in grajd si le caută casa. LUCRURI pe GRATIS: site-uri despre care trebuie sa stii! Lucruri gratis Cluj Napoca – grup pe Facebook. Internet Corp SRL Toate drepturile rezervate.


Anunturi online pe publicu casa la tara la pret avantajos de vanzare. Vand urgent Casa caramida Slobozia Mandra,Teleorman cu curte 2300mp.