marți, 6 decembrie 2016

Certificat casatorie pierdut

Eliberarea, la cerere, a certificatului de căsătorie. Pagini similareCertificate de naştere şi de căsătorie, se eliberează la cererea titularilor;. Apr 2012certificat de casatorie pierdut Pagina postărifeb. Pagina postăriOct 2010pierdut certificat nastere si certificat casatorie Pagina 1. Primii pasi pentru obtinerea unui duplicat dupa certificatul de casatorie.


Duplicatul certificatului de casatorie poate fi cerut doar de catre unul dintre soti. Asa ca daca ai pierdut certificatul de casatorie, daca acest act .

Stirile zilei din Cetăţeneşti : Fără doar şi poate, doamnă Mariana Ichim, pierderea unui act atât de important cum este certificatul de căsătorie, . Certificatele de nastere sau de casatorie (pierdute, sustrase, degradate) intocmite in baza actelor de stare civila inregistrate de serviciul stare civila se . Cerere eliberare duplicat certificat de nastere, casatorie prin procura. In caz de pierdere, furt sau distrugere a certificatului de stare civila, celui.


Certificatul de casatorie se elibereaza unuia dintre soti si pentru motive . Eliberarea certificatelor de stare civilă,Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta. A pierdut certificatul de casatorie impreuna cu certificatele de nastere iar pe 13( !!?!?),adica peste . Am vrut sa-mi fac buletinul,ptr ca l-am pierdut(daaaaaaa,si pe asta)cand.


Si surpriza,in toata casa mea nu mai gasesc certificatul de casatorie.

Certificatul de naştere şi de căsătorie, se eliberează la cererea titularilor;. Informaţii şi acte necesare pentru eliberarea certificatul de deces de la. Acum de la primarie i se spune sa declare pierdut acel certificat de casatorie ca sa ii . Certificatele de nastere sau de casatorie inregistrate de Serviciul Stare Civila Sector (pierdute, sustrase , degradate) se elibereaza titularilor actelor, in baza . După înregistrarea naşterii, certificatul de naştere se eliberează unuia dintre părinţi.


Declaraţie de căsătorie, ce urmează a fi completată la serviciul stare civilă . Eliberarea (preschimbarea) certificatelor de stare civilă ( naştere, căsătorie, deces). Actul de identitate al solicitantului - original si copie.