marți, 27 decembrie 2016

Tendinte in amenajari interioare 2016

Ca in toate celelalte domenii, si in cel al amenajarilor interioare se anunta schimbari, unele dintre tendintele pe care le dicteaza proaspat . In lumea modei, dar si in domeniul amenajarilor interioare se stie deja ce culori se vor purta incepand cu primavara lui 20si asta pentru ca Pantone . Amenajarile de interior pot parea usor de facut, ca o activitate de weeken insa in realitate acestea nu sunt la indemana oricui si presupun .

Vezi aici care sunt culorile anului 20și tonurile cu care te poți juca pentru a avea o locuință în tendințe. Iata tendinte de design interior care ne plac in mod deosebit:.


Idei cu amenajari in interiorul si exteriorul casei. Poze cu amenajari interioare si exterioare.

Tendinte cromatice in zona de amenajari interioare pentru anul 2016. Cele mai actuale idei de amenajari interioare de la Dulux!


Anul 20va fi marcat, printre altele, de tendința proprietarilor de locuințe de a-și decora casele cu obiecte reciclate. Cinci tendințe de design interior pentru 2016. Proiecte case, constructii si prezentari case, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, materiale de constructii, gradina si bricolajDupa un . Amenajari bai – cele mai importante tendinte in 2016.


CITEȘTE ȘI: Pantone 20- Tendințe cromatice în design interior. Mai jos îți prezentăm idei de amenajare inspirate din portofoliul unor . Anul 20aduce schimbari in toate domeniile, iar cel al amenajarilor interioare nu putea ramane pe dinafara.

Simply White - OC-1Idei de amenajari interioare in culoarea anului 2016. Daca ar fi sa folosim un singur cuvant, acesta ar fi: Versatilitate. Idei de Amenajari Interioare 20- 2017. Tag-uri: tendinte, design interior, home design, amenajari, interviu.


Tendintele de culoare in design interior 20– Pantone. Sau ai deja o casa, dar are nevoie de o noua amenajare interioara? Tendinte amenajari interioare pentru anul care vine. In 20se poarta amenajari interioare cu Fine Design Studio.


Echipa Diego vă vine în ajutor, nu numai cu produse cu un design nou, dar și cu tendințele în decorațiuni interioare pentru anul 2016.