luni, 19 decembrie 2016

Cultivarea murului video

Cultura murului altoit o afacere profitabila - MDI TV. REPORTAJ VIDEO - Prima ferma familiala din.


Lucrarile pentru intretinerea murului fara ghimpi incurajeaza reinnoirea si fructificarea plantei, asigura o recolta consistenta si fructe gustoase.

Cultivarea murelor reprezintă o afacere care promite din start să fie un succes. Aceasta poate fi inițiată fără mari probleme în orice sat sau . Tehnologia de Cultura a Murului Lucrarile pentru intretinerea murului fara ghimpi apartin grupului de operatiuni absolut necesare atunci cand . Cultivarea murelor devine o afacere profitabilă în Republica Moldova.

Aşa a gândit şi Raisa Ghimp şi a decis să iasă pe piaţă cu produse noi. Vârfurile lăstarilor se îngroapă în pământ la începutul verii, iar până în toamnă vor apărea rădăcinile.


Murul atinge maturitatea începând cu anul sau 5. Murul fără ghimpi se cultivă pentru fructele şi frunzele sale cu proprietăţi tonice, diuretice, sudorifice, laxative şi depurative. CULTURA MURULUI DE GRADINA Rubus caesius L. Importanta culturii si aria de raspandire Murul se cultiva pentr.


Detalii: Categorie: Tehnologii ecologice. Poti fi un producator de mure ecologice daca aplici tehnica de cultivare pe plasa . Taierea la Murul fara spini de gradina - se face Primavara (martie-aprilie).

Cultivarea murului altoit, cel puţin deocamdată, este o activitate agricolă deosebit de rentabilă. Nea Nelu Moraru din Poiana Trestiei ne-a . Ion Vasile Moraru din Poiana Trestiei ne demonstrează acest lucru.


Varietatea murelor de cultura fara ghimpi poate fi o propunere. Acest tip de mure nu trebuie cultivat in zonele unde temperaturile pe timp de iarna scad sub -17°C.


Cultivarea murelor este o afacere profitabilă în România, mai ales pentru agricultorii care obțin recolte bune și au învățat să își vândă . Afaceri cultura murului fara ghimpi Descoperiti cum sa va infiintati propria cultura de mure, dar si secretele care stau la baza succesului unei plantatii de mure! Home Gradina Cultivarea zmeurului şi al murului.


Murul şi zmeurul se plantează la 5-m distanţă între rânduri şi 5-m pe rând.