marți, 13 decembrie 2016

Dressing hol ingust

E dificil să depozitezi multe lucruri într-un hol îngust. De aceea, am folosit dulapul de haine cu uşi glisante cu adâncimea de 43cm. Mobilier de hol cu oglinda rotunda cu rama si pardoseala din marmura; Coridor cu dressing cu oglinzi; Etajere suspendate pe un hol ingust; Hol amenajat cu .

Pentru a avea o casa perfect ordonata este bine sa ne asiguram ca fiecare obiect are locul lui bine stabilit. Atunci cand proiectam spatii de depozitare pentru . Share on+ Share on Facebook Tweet about this on Twitter Email this to someone.

Amenajarea unui hol ingust poate parea dificila, dar sfaturile celor de la Interiorholic. Cum sa iti construiesti dressing intr-un apartament. Pentru ca este vorba despre un spatiu mic si ingust, este indicat sa. Desigur ca nu este cazul sa te gandesti la un dressing sau un dulap, . De obicei în hol se rezultă necesitatea unor piese de mobilier simple, dar eficiente: cuierul.


Optează și pentru o oglindă, acesta face minuni într-un hol îngust. Hol amenajat cu dressing mare alb pana in tavan. Consola ingusta din fier forjat pentru holul de la intrare.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria MOBILIER HOL.

Preturi pentru MOBILIER HOL de la 2lei. Daca detii un spatiu ingust pentru amplasarea unui dressing, trebuie sa fii atent. Mobilier pentru hol – acorda-i importanta cuvenita in casa ta!


Cand vine vorba despre design interior una dintre provocarile majore consta in amenajarea unui spatiu ingust, astfel incat rezultatul obtinut sa imbine in mod . Dressing C0- Manager Construct - mobilier dressing culoare nuc, mobila. Pentru amenjarea holului ai nevoie de un mini-plan de actiune, in care iei in considerare.


Daca intr-un hol ingust nu vrei sa decorezi peretii, opteaza pentru o . Lucrurile marunte isi gasesc locul in diferite nise pe hol, asamblate in corpuri de mobila pe masura spatiului disponibil. Mai multe exemple de soluţii pentru spaţiile mici (hol, living, baie, etc.).


De exemplu: toti uram usa pe mijlocul unei bucatarii inguste. Consultanta si proiectare gratuita pentru modele la comanda.