vineri, 9 decembrie 2016

Suport pedichiura

Alege din oferte pentru suport picior pedichiura. Suport picior pedichiura - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Cumpara suport picior pedichiura la preturi accesibile de pe m.

Cauta suport picior pedichiura in oferta utilizatorilor nostri. Suport pedichiura profesional cu scaun reglabil picior pedichiura Nou! Suport Pedichiura Picior Scaun Picioare Mobilier Salon Reglabil Inalti . Suport Pedichiura Picior Scaun Picioare Mobilier Salon Reglabil Inaltime Ucenic Profesional PRODUSUL ESTE DISPONIBIL IN DOUA CULORI ALB SI NEGRU .

Preturi si oferta de produse din gama suport pedichiura din toate magazinele online din Romania. Suport pentru pedichiura de la distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo.


Acest suport pentru pedichiura este necesar in orice salon SPA pentru a sustine piciorul clientului comod. Perna de sprijin ii va acorda un confort deosebit . Oferte produse si servicii: suport pentru pedichiura.


Producatori, distribuitori, furnizori - Suport pentru pedichiura, Suport pent. Scaun pedichiura cu vibromasaj Culori disponibile: ALB Scaun de pedichiura ce include cadita, scaun client si suport pentru picior Dimensiuni: 98x65xcm . Introducere Cosmetice Accesorii cosmetica Suport pedichiura.


Oferte si promotii la Clinica De Unghii, tag suport picior pedichiura.

Suport pedichiura imbracat in piele ecologica,reglabil cu inaltimea maxima de 64cm. Prezentarea produsului Suport picior pt pedichiura pentru unghii false și manichiură. Detalii produs: Scaunul cu suport se foloseste pentru pedichiura. Acest suport ajuta pentru a sustine piciorul clientului comod. Acest suport pentru pedichiura asigura eficienta munca si confortul clientului in salonul dvs de imfrumusetare.


Scaunul respectiv este disponibil in doua culori . Nail Studio este perfect pentru o manichiura si pedichiura desavarsita Lacul de unghii se poate aseza intr-un suport special ,ajustabil ce ii confera stabilitate, . Scaun coafor cu pompa hidraulica cu suport picioare - EET736A. Suport pedichiura cu scaun lucrator - EET 501.