marți, 27 decembrie 2016

Afide tratament

AFIDE: Combaterea - Insecticide, Cum ataca, Semnele atacului,. Păduchii plantelor sau afidele sunt dăunători des întâlniți pentru unele specii.


Afidele (paduchii de plante) ataca un numar mare de specii de plante printre care si legumele.

Se adauga o ligurita de lapte sau sapun dupa care se stropeste plantele invadate de afide sau omizi daunatoare. Pentru o distrugere completa se stropeste . Afidele - insecte ce produc cantitati mari de deseu lichid dulce numit mana.


Fara tratament, afidele se poate raspandi apoi pe toate partile plantei.

Afide: Acest daunator poate fi gasit in toate zonele de pe glob si poate fi. Foloseste solutii simple sa scapi de afide inainte sa se inmulteasca. Iar asta nu e tot: dacă afidele cauzează stricăciuni în grădini, ele trebuie combătute cu ajutorul măsurilor preventive sau de tratament. Dacă infestarea cu afide este redusa, inlaturati daunatorii cu mâna sau folositi un jet puternic de apă.


Indiferent că le spuneţi afide, pureci verzi, păduchi verzi, insecte verzi etc. Fiind un tratament 1 bio, îl puteţi repeta de câte ori aveţi nevoie şi cât vă ajunge . Paduchii verzi sau afidele sunt daunatori des intalniti pentru Trandafiri , Spiraea.


Primul tratament se face la semnalarea dăunătorului. Combaterea afidelor la TOMATE, AFIDELE DAUNATORI, TRATAMENT afide in agricultura legumicultura clasica si AGRICULTURA .

PADUCHI DE FRUNZA, solutii insecticide ecologice. Pentru mai multa siguranta, repeta tot tratamentul de cateva ori, . Tratament pentru petele albe sau negre de pe plante (produse de mucegai). Cum tii afidele si alti purici departe de trandafiri.


Daca totul este in regula, poti aplica tratamentul si pe alte portiuni afectate de afide, iar daca frunza s-a ingalbenit sau pare arsa, mai dilueaza . Afidele, paduchii de frunze sunt cei mai comuni daunatori ai plantelor,. Dupa tratament au dezvoltat o inflorescentza superba,mai tarzie . Insecte mici care sug seva plantelor, afidele devin un pericol pentru sanatatea plantelor tale atunci cand se inmultesc excesiv.


Nu are efecte negative asupra prădătorilor naturali ai afidelor.