vineri, 16 decembrie 2016

Rolete textile fara gaurirea termopanelor

Rolete fara gaurirea termopanului in noua noastra colectie de materiale textile opace produse la fabrica din . Utilizand ultimele descoperiri si inovatii in acest sector,elegante si contemporane,in diverse variante de culori,roletele textile fara gaurirea termopanelor isi . Profitati de ofertele speciale de produse,ultimele inventii in aceste domenii,in Brasov la cele mai bune preturi.

Profita de oferta speciala la rolete fara gaurirea termopanelor. Comenzi storuri interioare textile, modele simple sau cu caseta si ghidaje. Cautati niste rolete textile cat mai frumoase, de buna calitate si la un pret cat mai.


Storuri interioare textile pentru clientii din Bucuresti si din toata tara.

Storurile textile interioare, denumite frecvent si rulouri interioare sau rolete textile,. RO rolete textile cu snur (rulouri interioare) MINI, prindere usoara fara gauri in.


Prinderea se realizeaza fara gaurirea ferestrei, prin lipirea cu benzi adezive . Sisteme de rolete montabile fara gaurirea termopanului – acolo unde nu se doreste. Rolete textile pentru interior , solutie decorativa simpla pentru umbrire . Rolete textile pentru interior , solutie decorativa simpla si fiabila pentru umbrire.


Sisteme de rolete montabile fara gaurirea termopanului - acolo unde nu se . Sunt din categoria jaluzele textile de panza cu telecomanda si inlocuiesc cu succes draperii. Roletele textile au preturi diferite in functie de caracteristicile materialelor din care.

Roleta textila Eco este modelul cel mai economic din gama de rolete interioare. Rolete daynight, pentru un ambient complet nou din punct de vedere stilistic si cromatic. Rolete textile interioare cu mecanism ingust pentru deschiderea completa a ferestrelor. Montajul poate fi efectuat fara gaurirea termopanelor! Permit si montajul fara perforarea termopanelor, pentru ferestrele mobile.


Rulouri (rolete) textile interioare Zebra (DayNight) Zi si Noapte. Montare ghidaje laterale la jaluzele rolete textile MINI - JADEX TRAGING SRL.