joi, 29 decembrie 2016

Dulap haine second hand timisoara

Anunuturi gratuite pe publicu dulapuri metalice de haine cu usi glisante sau. Vand dulap suspendat perete(modular) din PAL 16mm, stare foart.

MOBILA DORMITOR – 3EUR Dulap de haine cumparat de la Casa Rusu in 20cu us. Anunuturi gratuite pe publicu dulapuri metalice de haine cu usi glisante sau culisante pentru baie, dormitor sau bucatarie. Se vand diverse piese de mobilier (second hand insa impecabile).


Anunturi gratuite pe publicu mobila pentru copii sau tineret la comanda din fier forjat sau lemn masiv.

Sifonier Vintage din lemn masiv, cu usi; Dulap de dormitor cu vitrina. Dulap haine - Mobilier, Dulapuri si Rafturi pentru vesela . Vezi mai multe de la Mobila Second Hand Timisoara, conectându-te la. Mobila Second Hand Timisoara a adăugat o fotografie nouă în albumul Dulap .

Cumpar dulap haine timisoara,cumpar dulap haine iasi,cumpar dulap haine sibiu. Cumpar geamuri termopan second hand timisoara . Etichete: import Germania, mobila second han mobila veche Germania,. Locația: Strada Gheorghe Pop de Băsești, Timișoara, România. Mobilier complet de dormitor compus din: dulap usi si pat dublu cu dulapuri la capatai.


Pat dublu tapitat cu lada de haine si sistem de ridicare a somierei la capul patului. Anunțuri gratuite Mobilă - Decorațiuni din pe Lajumate. Vanzari mobila noua si second han mobila de dormitor, bucatarie,.


Dulap pentru haine:contine un setar jos, in interior suport umerase + un . PAL melaminat grosime mm si PFL melaminat grosime mm, la care s-a aplicat numai cant ABS . Din ce in ce mai multi timisoreni apeleaza in ultimul timp la magazinele cu haine la mana a doua pentru a-si „innoi” . Depozit en gros cu haine second hand sortate in saci de rafie de kg. Vand dulapuri second hand cu doua usi stare foarte buna inaltime 2m si m . Firma serioasa cu sediul in germania exporta mobila second hand :vitrine de.


Depozit de mobila second hand , vindem mobila si saltele de calitate. Depozit mobila second han dulapuri, canapele, coltare piele, mese, .