miercuri, 28 decembrie 2016

Vopsea ignifuga pentru lemn

Solutie ignifuga pentru ignifugat si tratament ignifug lemn pe baza de apa - ecologica. Solutie de ignifugare la pret de producator.


Cumpara acum Solutie ignifuga kg si iti facem livrarea direct la santier.

Vopsea ignifuga termospumanta pe baza de rasini si pulberi ignifugante - protectia la foc a lemnului prin scut termoprotector si spuma rigida antifoc. Efectul ignifug al vopselei este bazat pe faptul, ca la temperaturi inalte pe.


Vopseaua este destinata protectiei structurilor din lemn, placaj,. Solutie Ignifuga (ignifugare) pentru lemn, livrare GRATUITA.

Importator Rutgers Organics pentru lacuri si vopsele ignifuge si pentru protectia si conservarea lemnului. Solutie ignifuga si bioprotectoare pentru lemn si textile. Solutia ignifuga si bioprotectoare Fenilax este folosita pentru protectia impotriva . Ignifugant anticarie si antimucegai pentru lemn.


Utilizare: ignifugare lemn bra OSB, MDF. ANTIFLAM ON este un produs ignifug ce se utilizeaza pentru suprafetele din lemn aflate in interiorul constructiilor.


Ignifugare lemnului in mansarda unei case,efectuata de personalul nostru,abilitat in acest sens. Acasa SETISTOP-S − ignifugant pentru lemn cu proprietati anticarie si.


OSIM, Brevet de inventie a marcii SETISTOP-S (solutie ignifuga) la OSIM.

Sistemul ignifug (grund+lac) se poate utiliza la acoperirea şi protecţia cabanelor,. Solutie ignifugare lemn - direct de la producator. Solutie ignifuga lemn Ignis AP - antiseptica de la Apet Expert Construct . Vopsea pentru ignifugarea lemnului, pentru interior - autorizata. Ignis solutie pentru ignifugarea lemnului.


Producător de panouri din lemn masiv, semifabricate lemn, mobilă restaurante. Oferă şi servicii de aseptizare, uscare şi ignifugare a cherestelei.


Pretul include TVA Pretul nu include cheltuielie de transport. Solutia se foloseste pentru protectia la foc a structurilor din lemn aflate in . Ignifugare lemn este un procedeu specific prin care se trateaza lemnul cu substante ignifuge, care au scopul de a mari rezistenta la ardere a materialelor .