vineri, 23 decembrie 2016

Fixare in beton

Fixare beton: gama completa de sisteme de fixare profesionale in beton. Categorie de produse utilizate pentru prinderi in beton, cum ar fi: ancore, conexpanduri, piulite expandabile, cuie pentru.


Salut, Poate ca aceasta discutie vi se va parea caraghioasa, dar nu-i bai, sunt convins ca mai sunt multi ca si mine care mai au inca multe de . Conexpand cu camasa M8x1mm Aplicatii Se utilizeaza pentru fixare în beton, caramida plina sau piatra. Se recomanda pentru aplicatii cu solicitare medie.


Fixarea tijelor de ancorare şi a bucşelor cu filet interior în găuri executate cu diamant n. Fixarea se realizeaza prin intermediul unor substante chimice care se monteaza in beton, intr-o gaura deja existenta.

Cu ancorele chimice se pot fixa in beton . Zamak - montaj rapid si usor; Utilizare: pentru placi de gips-carton si blocuri de beton celular (BCA). Se utilizează pentru fixare în beton uşor (BCA) sau cărămidă cu goluri. Se recomandă pentru fixarea instalaţiilor sanitare, instalaţii electrice, tâmplărie. Ancorele mecanice de expansiune se monteaza in beton, in gauri cu diametrul.


Aceasta blocheaza capatul surubului si asigura forta de fixare prin tensiunea . Calitatea betonului influenţează decisiv calitatea fixării. Utilizarea conexpandurilor este recomandată pentru fixări mai grele . Sistem specific pentru fixarea conductelor pe beton, zidărie plină, beton celular sau podea precum și beton precomprimat cu goluri.

Vind diferite marimi si modele de filetante,holsuruburi,cuie pentru aluminiu si beton Wurth. Ancore pentru fixare in beton Rubitek Targu Mures este importator si distribuitor de materiale de feronerie printre care diferite modele de ancore.


Recomandate pentru fixare constructii metalice, profile metalice, console, plăci de. ETAG) pentru dibluri metalice de ancorare în beton.


ProFIX va ofera produse pentru fixari generale - dibluri de sustinere metalica, dibluri universale cu surub, dibluri pentru beton celular de cea mai inalta calitate. Calcul Elemente Fixare Lemn-beton - Download as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online. Domeniu de utilizare și elemente de fixare a.