marți, 27 decembrie 2016

Ignifugare lemn pret

Anunturi ignifugare pentru lemn - ignifugare pentru lemn. Solutie ignifuga pentru ignifugat si tratament ignifug lemn pe baza de apa - ecologica. Solutie de ignifugare la pret de producator.

Cumpara acum Solutie ignifuga kg si iti facem livrarea direct la santier. Detaliile despre pret si stoc sunt afisate pentru judetul:. Firma de ignifugare ce ofera servicii complete de ignifugare lemn cu solutie ignifuga in la cele mai mici preturi din tara!


Descoperiti solutii ignifugare la preturi reduse (produse).

Solutie ignifugare lemn - direct de la producator. Preturile nu includ TVA,pretul ambalajelor si al transportului. Acasa SETISTOP-S − ignifugant pentru lemn cu proprietati anticarie si antimucegai. Utilizari: Tratarea antifoc (ignifugare), anticarie si antimucegai a structurilor din lemnul de . Ignifugant anticarie si antimucegai Setistop-S 1. Utilizare: ignifugare lemn bra OSB, MDF.


Ignis solutie pentru ignifugarea lemnului. VOPSEA IGNIFUGA PENTRU LEMN TIP B - indigena.

Punct de aprindere : nu este inflamabil - Metoda de aplicare : pensulare sau pulverizare. Tratament acoperis de lemn: ignifugare+antidaunatori - Buna seara,as vrea. Pretul include TVA Pretul nu include cheltuielie de transport.


Solutia se foloseste pentru protectia la foc a structurilor din lemn aflate in . Solutie ignifuga pentru ignifugarea lemnului la interiorul constructiilor: poduri,. Ignifugare lemnului in mansarda unei case,efectuata de personalul nostru,abilitat in acest sens.


Tratamente pentru lemn prin solutii antifoc (ignifugare) si aseptizare. Pretul buletinului de analiza eliberat de unul dintre laboratoarele autorizate pentru . Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fișierul robots. SOLUTIE IGNIFUGA PENTRU LEMN DE BRAD IFIGNIL 1. Se ambaleaza in cantitati de de kilograme la pretul de 2. Ignifugarea și Antiseptizarea suprafețelor construcțiilor din lemn de .