joi, 29 decembrie 2016

Livada de ciresi pitici

Președintele OIPA Fructe Legume recomandă cu încredere tinerilor care vor să înceapă o afacere să investească într-o livadă de cireși. Cei care doresc să înființeze o livadă de cireși sau vișini pot accesa. Un alt soi obținut de cercetători de la Iași este soiul autofertil Pitic, .

Astazi, livada de ciresi a italianului este una dintre cele mai mari din estul Europei,. Cat vezi cu ochii, randuri de ciresi pitici, doldora de fructe.


Vreți să aveți un profit stabil dintr-o afacere? Iată că o livadă de cireși vă poate aduce un câștig destul de bun.

Observaţiile efectuate pe parcursul anilor în cadrul livezii superintensive Lacu Rezii au vizat studierea unor elemente ce pot influenţa producţia: . Pomii pitici se „nasc” pitici ori, printr-o magie anume, rămân pitici? Un cireş în livadă oferă bucurie pură cel puţin de două ori pe an: cu prilejul înfloririi şi la coacerea fructelor.


Ionut administreaza livada de pomi pitici a parintilor lui din localitatea Bucium, judetul Maramures. Au cultivat pe hectare de teren in total 7 . S-a documentat din diferite surse, inclusiv de pe internet, după care a decis să înfiinţeze primul hectar de livadă de cireş. Strategia de a avea o livada de ciresi intensiva consta in reducerea.


Ciresul pitic (Prunus Avium 'Compact Stella') este un cires bogat in flori, care produce. Puteti obtine o mini-livada de pomi fructiferi columnari pe terasa sau in .

Americanii ne învaţă cum să creştem cireşe în seră. Suntem familia Popescu, o familie de ingineri agronomi care am infiintat o livada superintensiva de ciresi, par si prun, pe o suprafata de ha. In Dobrogea, fermierii spun ca se poate cultiva piersic, cais si cires,.


Ideea de a iniția o afacere cu cireși i-a venit acum zece ani. Acum am șase hectare de livadă de cireși, dar preconizez să.


Ne-am gandit sa plantam 1de ciresi iar in rest cate doi trei pomi din fiecare specie. Tags: pomi fructiferi piticiportaltoilivadapomi fructiferihorticulturafructe. Tratamente recomandate pentru livezile de ciresi, visini, piersici si caisi .