vineri, 30 decembrie 2016

Tapiterie canapele piatra neamt

Rezultate pentru Tapiterie în Piatra-Neamţ ; părerile clienților, prețuri, date de contact, programul cu publicul a firmelor cu sediul în Piatra-Neamţ care oferă . Reparatii Tapiterie canapele, fotolii, scaune,ta auto, barci si altel. Reconditionari tapiterie: canapele,coltare,fotolii pitesti 14319 anunturi pitesti.

Oferte de la SC ANCROMA SRL si alte firme din NEAMT. Stofa tapiterie - nu s-au gasit rezultate in localitatea PIATRA-NEAMT, judetul Neamt. Oferta piele naturala tapiterie canapele Prescott Coriander culoare 2la . Suntem furnizor de materiale pentru tapiterie mobila,canapele,scaune si fotolii importate de la cele mai importante firme producatoare in domeniu din Italia, .

Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Piatra Neamt. Living, Mobila Tineret, Reparatii-Retapitare Canapele, Paturi, Coltare, Fotolii, reparatii scaune birou, . Reparatii canapele, reconditionari canapele si fotolii, reparatii tapiterie canapele si fotolii ,scaune birou , realizate din material . Anunturi de mica publicitate care contin: reconditionari canapele piatra neamt.


Mobilier, REPARATII RECONDITIONARI Tapiterii canapele fotolii, in 24. Retapitam canapele fotolii coltare de bucătărie sau de sufragerie, scaune etc. Stofe si imitatie din piele pentru Tapițerie. Reparatii si reconditionari canapele si fotolii piele si stofa.


Tapiter din Bucuresti, lucrari de tapiterie canapea si fotoliu.

Piele sintetica, piele ecologica, stofe, tesaturi si Alcantara pentru tapiterie de la. Din produsele noastre vor iesi cele mai frumoase scaune, canapele si fotolii . Repar reconditionez tapitez ori ce tip de mobilier:canapele,coltare,exensibile, fotol. Sub denumirea de Mobilă și Tapițerie găsești ateliere în toate zonele din București. Dar îți pot face și huse pentru canapele și fotolii.


Mobexpert: Top Cele mai Vandute Canapele. Canapele extensibile piele, stofa Mobexpert. Site suspendat pentru neplata catre SC DELMADI SRL, Piatra Neamt.