vineri, 16 decembrie 2016

Donez casa contra ingrijire

Doresc sa donez cu acte casa cu camere , gospodarie mare , gradina de zarzavat , vie , contra ingrijirii unei batrane , deplasabile , cu pensie . OFER CASA CONTRA INGRIJIRE BATRANA Doresc sa donez cu acte casa cu camere , gospodarie mare , gradina de zarzavat , vie , contra ingrijirii unei . ANUNTURI LOCURI DE MUNCA - contra locuinta. Ofer locuinta unei persoane pentru ingrijire casa si curte si gradina.


Donez unui caz social sau unei familii cu, copii care nu are o. A iar în urma lor de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ingrijire batrana contra locuinta, ingrijire persoana varstnica, menaj bone ingrijire batrani ingrijire animale de companie , Caut .

Dar totusi, in momentul in care l-am lasat sa stea in casa, i-am zis de la bun. Familie serioasa ingrijim batrani contra locuinta in Timisoara.


Ofer garsoniera contra ingrijire femeie in varsta, capabila sa se deplaseze singura prin casa, sanatoasa psihic. Caut de preferinta o femeie de nationalitate . Ingrijire batrani, Ofer ingrijire contra locuinta , Ingrijire batrani pentru ramanere in locuinta, Ingrijiri, Ingrijesc batrani contra locuinta, Caut femeie ingrijire batrana, . Anunturi Ofer locuinta contra ingrijire - Anunturi vanzari si cumparari ofer locuinta contra ingrijire - 10-Nov-20pe Anunturi Biz.

Vor sa-i dea apartamentul contra ingrijirii lor in timpul vietii. Ofer locuinta unei femei cu unul sau mai multi copii, contra menaj complet. Casa se afla in apropiere de Bucuresti, (25km), si are incalzire cu soba cu lemne,. Disperati ca nu isi vor putea cumpara niciodata o casa a lor, pentru ca au lefuri mici iar bancile nu le acorda credite, tot mai multi tineri dau.


Ce trebuie sa stii daca vrei sa donezi par. Oferim reparatii contra cost si in garantie pe baza de contract ! FAMILIE, SALARIATI BANCA, VARSTA PESTE ANI, CU CASA SI MASINA IN.


CAUTAM PT INGRIJIRE PERSOANA VARSTNICA CONTRA CEDARE. Subiect: Ingrijire batrani contra locuinta. Buna ziua, Eu si sotul meu ne-am mutat la parintii mei deoarece sunt bolnavi.