luni, 5 septembrie 2016

Mocheta profesionala hotel

Firma Floor All va ofera o gama variata de mocheta de calitate pentru hotel si restaurant la cele mai ieftine preturi. Preturi mocheta pentru birouri sau hoteluri, mocheta pentru copii sau trafic intens. Mocheta profesionala hotel trafic comercial redus Rossini .

Mocheta Aktua este tunsa, plusata, din poliamida pe suport de pasla. Designul cu romburi pline distribuite uniform o face asemanatoare mochetei uni din . Descoperiti mocheta pentru hotel la preturi reduse (produse).


Mocheta profesionala SOFISTICATION face parte din categoria dedicata hotelurilor.

CAMONERO importator direct si distribuitor de mocheta profesionala de la cele mai renumite fabrici din Germania, Spania, Olanda, Belgia va poate oferi in . SANDPEX importa, comercializeaza si monteaza mocheta de trafic intens sau extrem, mocheta cu desen de serie sau mocheta cu desen personalizat, mocheta . Mocheta trafic intens birouri, pret- Mocheta cu trafic intens-greu pentru birouri,. Mocheta trafic intens profesionala pentru spatii publice, restaurante hoteluri, sali . Mocheta ignifuga de trafic gri pentru hoteluri, restaurante, sali de evenimente,.


PROFESIONALA - PRETURIMocheta de Trafic ORION NEW 34Sintelon. Mocheta profesionala pentru trafic intens.


Mocheta Prestige Ambasador vine in intampinarea cerintelor moderniste, contemporane. Varietatea modelelor, paleta coloristica precum si caracteristicile .

Mocheta profesionala Hotel Collection face parte din categoria dedicata hotelurilor si restaurantelor. Poliamida de calitate superioara asigura anduranta la trafic . Din cauza traficului intens cea mai buna alegere cand vine vorba despre un hotel sau spatiu de birouri este mocheta profesionala.


Mocheta profesionala tunsa– Hotel Zitto Slatina– 12mp. Mocheta profesionala tunsa– pensiune Eforie Sud– 2mp.


Mocheta profesionala Paris pentru hotel si restaurant se distinge prin faptul ca apartine clasei C - de ignifugare, fiind practic neinflamabila si prin rezistenta la . Oferte Mocheta profesionala pentru hotel, Mocheta Hotel, pe Afacerist.