joi, 29 septembrie 2016

Suport lumanari nunta pret

Marturii nunta suport pahare din sticla mire si mireasa. Cris Caprice organizari evenimente va ofera suporti pentru lumanari de nunta sau botez, suporti si sfesnice din sticla sau fier forjat pentru lumanari decor nunta . Descoperiti suport lumanari la preturi reduse (produse).

GLASIG suport lumânare pastilă, stcl transp Lungime: cm Lăţime: cm Înălțime. Toate preturile si cantitatile sunt actualizate saptamanal! Coloana Piedestal Suport Parelelipiped Flori Decor Crem.


Suporti din fier forjat alb pentru lumanarile de cununie.

Oferte produse si servicii: suport lumanari nunta. Lista de preturi a echipei - Parfum de Nunta - gama noastra de produse pentru decoratiuni nunti Constanta, decoratiuni botez Constanta si decoratiuni evenimente Constanta. Sfesnic cu brate cu lumanari parfumate.


Suport lumanare cununie fier forjat Dimensiuni: 400x800mm Diametrul cercului 100mm Materialul . Suport trei lumanari - Pret de inchiriere - ron. Inchiriem suport pentru lumanari cilindrice.


Acesta este de culoare aurie si are inaltimea de cm. Preturi decoratiuni nunta si aranjamente sali nunti in diverse orase: Oradea, Ara Timisoara, Cluj,.


Suport lumanari de nasi-3 Perinita pentru verighete-10.

Lumanarile de nunta cu aranjament sferic sunt lucrate in suport special din burete floral. Pret valabil pentru o pereche de lumanari (bucati)! LISTA DE OBIECTE OFERITE SPRE INCHIRIERE Preturile sunt exprimate in Ron si nu includ. SUPORT LUMANARI NUNTA, Fier forjat alb (negru). Suporti lumanari cununie, Se amplaseaza in spate sau in lateral de masa prezidiu. Preturi Iti faci griji pentru cheltuielile pe care le vei avea cu evenimentul tau?


Recomandam cu drag lumanarile de cununie scurte din mai multe motive: sunt foarte practice atât la transport cat si in timpul slujbei( pentru ca sunt stabile si pot sta pe un suport), sunt frumoase si pot fi. Calitatea ridicata al lumanarilor Noriam Eco, pretul bun, conditiile de garantie si.