vineri, 9 septembrie 2016

Depozit covoare ghencea

Cea mai mare retea de distributie de covoare din Romania cu peste de magazine prin toata tara. La noi poti gasi o gama impresionanta de mocheta de trafic, . Gasesti de la covoare realizate mecanic pana la cele realizate.

Magazinul comercializeaza o gama larga de covoare, perdele, draperii, lenjerii, mocheta, tapet si parchet, branduri in exclusivitate pentru Romania. Rugvity Home, magazin de covoare, parchet, perdele, lenjerii de pat, tapet si mochete online, propune solutii practice pentru amenajari interioare.


Targ de Covoare – Bucuresti, Reduceri de Pasti, Reduceri de Primavara. Targul de Covoare revine cu cea de-a 19-a editie in perioada 04-APRILIE 20la . Mama mea a tot cautat magazine de covoare dar nu prea a gasit nimic. Ar mai fi Incov, au in prelungirea Ghencea, imediat dupa stadionul . Situat in sectorul al Bucurestiului, in zona stadionului Ghencea, Home.


Pardoseli amenajate pentru trafic intens, comercial, sau intim si personalizat? Parchet si mocheta mai putin costisitoare sau covor persan din lana?


In Ghencea ai Cel Mai Mare Mall de Mobila si Decoratiuni Interioare. Peste de magazine in Bucuresti, Sector 6. Online sau in Mall Ghencea cumperi mobila frumoasa, idei de design si finisaje.


Descoperă Magazine de mochete şi covoare în București cu ajutorul prietenilor tăi.

Showroom-ul nostru de perdele si draperii din incinta magazinului Tamilia, Bd. MAGAZIN DE MOBILA GHENCEA,MOBILA BEBE,MOBILA CAMERA COPII,MOBILA PENTRU SPATII MICI,MOBILA DESIGN HOL,MOBILA BEBELUSI,MOBILA . Flying Carpets va ofera o gama completa de Covoare: Cisnadie, Manuale Romanesti si de Import, Covoare pentru copii.


Depozitul nostru din Bucuresti va ofera aceste covoare la preturile din fabrica, precum si paturi din 1 lana,. Acesta este situat pe Bulevardul Ghencea 12 in aceeasi cladire cu Home Design Mall. Sector BUCUREŞTI, Cod Postal 61703; 021-42938. Domeniu de activitate: Covoare, mochete, linoleum.


Covoare, Perdele, Draperii, Perdele bucatarie, Galerii metalice, Galerii lemn masiv, Sine din lemn masiv cu profil de aluminiu.