joi, 29 septembrie 2016

Sarra blu magazine bucuresti

Sarra Blu' - adresa, telefon, poze, pozitionare pe harta, vezi mai multe magazine Sarra Blu' - scrie o aprere. Sarra Blu' este cea mai renumita marca din Romania în domeniul decoratiunilor interioare de lux, detinând cel mai extins lant de magazine.


SARRA BLU este cea mai renumită marcă din Romania în domeniul decoraţiunilor interioare, deţinând cel mai extins lanţ de magazine.

Decoraţiuni interioare - magazine, comercializare . Din atentia pentru detalii s-a nascut, in 199 primul magazin Sarra Blu din Bucuresti. Vindeam in principal tacamuri de argint, figurine de . Adresa Sarra Blu - Bucuresti Mall: Bucureşti - Zona Sector Calea Vitan 55-59.

Casa Gradina Magazine Pentru Casă Și Grădină. Bucuresti - Sambata noiembrie 20- 13:06. SARRA BLU', deschizand in acelasi an primul magazin de. Sarra Blu din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Sarra Blu din Ploiesti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii. Bucuresti, Unirea Shopping Center, Piata Unirii, Nr.


Loc de munca consilier vanzari - magazinele sarra blu'. La acest magazin vei gasi produse si accesorii pentru bucatarie car poarta. In Bucuresti, magazine Sarra Blu se gasesc in complexele .

Obiectele comercializate n magazinele SARRA BLU, fac parte din colecţii restrnse de produse. Arad; Bucuresti; Otopeni; Suceava; Timisoara . Magazin online de puzzle și accesorii, cu livrare la domiciliu. ROMATEX SA - Consilier vanzari-Magazinele SARRA BLU', domeniu Comert, localitate Bucuresti, tip loc de munca: full time.


Motor, Zuca si Sarra Blu' sunt noii retaileri din Iulius Mall. In unele din cele de magazine Motor deschise in mall-urile din tara, se regasesc si articole vestimentare si incaltaminte. Lista de casatorie oferita prin reteaua de magazine Sarra Blu' este un program dedicat tuturor persoanelor care urmeaza sa se casatoreasca si care doresc sa .