marți, 13 septembrie 2016

Atelier tapiterie cluj

Prestatorii nostri din categoria Tapiter, din Cluj. ATELIER TAPITERIE Daca aveti nevoie de un tapiter pentru. Tapiterie - Dan Tapiterul Srl, Cluj-Napoca.

Tapiterie mobilier casnic si comercial, auto moto. Pentru cele mai exigente asteptari, va oferim servicii profesionale de retapitare a mobilierului, din orice tip de material doriti.


Rezultate pentru Tapiterie în Cluj-Napoca ; părerile clienților, prețuri, date de contact, programul cu publicul a firmelor cu sediul în Cluj-Napoca care oferă . Tapiter autorizat oradea-reparatii tapiterie mobila.

Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse. Tapiterii si folii auto Cluj Napoca,reparatii parbrize,paravant si faruri-polishare,restaurare. SZABO G ARPAD PFA - Cluj Napoca, CLUJ - Firma se ocupa cu reparatii, reconditionarea canapelelor, modele noi pe baza de comanda, reconditionare . Cu o experienta de peste ani, Mobila Rozsa va ofera servicii profesionale de Confectionare tapiterie si mobilier la comanda, Reconditionare tapiterie si .

Reparatii si reconditionari canapele si fotolii. Reconditionam orice tip de mobilier de la canapele din piele ecologica, piele naturala, stofa, panza, coltare, . Se vrea a fi site-ul unde gasiti rezolvarea problemelor in ce priveste tapiteria canapelelor si fotoliilor dvs.


Execut reparatii de tapiterie si confectii huse la . Materiale tapitat Cluj-napoca, tesaturi la cele mai avantajose preturi in Cluj-napoca, Burete in Cluj-napoca,stofe pentru tapiterie in cluj-napoca ,piele ecologica . Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Daer Mob SRL - Service Reparatii Cluj Napoca. ATELIER TAPITERIE Daca aveti nevoie de un tapiter pentru a reconditiona scaune, fotolii, canapele, coltare, tabureti, . Carpet Express efectueaza servicii de curatare tapiterie cu aparatura profesionala, exclusiv la . Reconditionari volane Cluj piele naturala, piele ecologica si alcantara.


Pentru reconditionarea unui volan in Bucuresti va puteti deplasa la atelierul nostru, pentru persoanele din Cluj serviciile.