miercuri, 14 septembrie 2016

Supapa de reglare a presiunii

ROLUL APARATAJULUI HIDRAULIC PENTRU REGLAREA PRESIUNII 1. Definitie si scop Supapele de presiune :: Electronica. Supape de presiune - tehnica mecanica document online, dezbatere in articol. Pentru a putea vedea daca reglarea presiunii s-a facut corect, avem nevoie de . Lucrarea are drept scop cunoaşterea aparaturii hidraulice pentru controlul şi reglarea presiunii, familiarizarea studenţilor cu principalele tipuri de supape . Comparatorul din structura supapei realizeaza permanent comparatie intre forta de presiune dependenta de presiunea din circuit si forta din arcul reglabil. Exemplu de aceasta functionare este functionarea supapei de presiune in sistemul hidraulic cu reglarea volumica a vitezei in caz ca sarcina .

Supapele de presiune pneumatice au rolul funcţional de a controla sau regla presiunea agentului de lucru dintr-un circuit situat fie în amonte, fie în aval de .

Supape de presiune pilotate cu sau fara supapa de ocolire incorporata. Reglaj manual cu roata de mana sau cap gradat cu sau fara asigurare. Supape de presiune cu comanda pilotata cu montaj pe placa. Reglaj manual local cu roata de mana, surub sau cap gradat fara asigurare.


Supape pentru reglarea presiunii cu montaj pe traseu sau pe placa. Aceasta presiune este inscriptionata pe supapa. Un regulator presiune apa are rolul de a menţine constantă presiunea apei în.


Presiunea apei din circuitul aval – Pva scade, lăsând arcul supapei să se . Supape hidraulice proporţionale - provin din supapele clasice, la care s-a. In aceste conditii am actionat surubul de reglare presiune .