joi, 15 septembrie 2016

Ciresul inflorit

A inflorit o data ( Oastea Domnului cantari ). A înflorit odata, demult, si pentru mine ciresul din gradina Parintelui meu bun si-a asteptat în floare cu crengile lui pline, sa ma întorc cu lacrimi . Traian Dorz, povestire din volumul Cireşul înflorit.

Se spune deci că într-un orăşel erau nişte părinţi credincioşi care aveau un singur fiu. CIREŞUL ÎNFLORIT Traian Dorz CIREŞUL ÎNFLORIT11.


In Numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh Strigati toti de bucurie. Abia târziu, în mijlocul iernii, am văzut că ningea cu petale de flori de cireş.

Cireşii înfloriţi, de vânt scuturaţi, îşi ningeau florile şi acopereau . Cireşul tău a înflorit o explozie de alb mi-a invadat purpurul retinian amintindu-mi de trenul care iese din mine şi intră trup călător cărând în .

Ciresul inflorit si alte povestiri reigioase. In Numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Песни: Rafila Barbos - Ciresul inflorit, доступные для скачки в MP3.


Rafila Barbos - Ciresul inflorit - CD - Un tren lung, ne pare viata. La mine in curte este un frumos cires inflorit. Randunelele si alte pasarele, cum ar fii vrabiutele, in special, si-au facut cuib in acest . Anca de la Sighet – Sub ciresul inflorit - Radio Lipova Romania – Muzica Populara Din.


Japonezii sunt fericiti, fiind printre primii din lume care se bucura de ciresii infloriti. In Japonia, sa privesti ciresii infloriti, plimbindu-te pe aleile . Tradiţia datează din perioada Heian (7- 1191). Cei de la Curtea Imperială acordau înfloririi cireşilor o importanţă specială.


Iulia Mihai - La ciresul de pe vale (Spectacol aniversar Petrica Matu Stoian - Tvh - ). Sezonul cireşilor înfloriţi, simbol al primăverii japoneze, a debutat oficial la Tokyo, luni, cu trei zile mai devreme decât în anii anteriori, a anunţat . Traian Dorz – Ciresul inflorit - Lei, Carti, Carti ortodoxe.