joi, 29 septembrie 2016

Vopsele de par nuante

Alege vopseaua de par cu cel mult doua tonuri mai deschisa sau mai inchisa decat nuanta ta naturala. Selectorul de nuanțe Palette te va ajuta să găsești exact ceea ce cauți.


Care este culoarea naturală a părului tău?

Cu o experiență în vopsirea părului de mai mult de de ani în de țări din jurul lumii, Palette este expertul tău de încredere în. Alegerea culorii părului implică mai mult decât o vizită la standul din supermarket cu produse pentru păr.


Chiar dacă ai simţul alegerii unei culori pentru vopsea . Descopera universul nuantelor de par pe care trebuie sa le incerci in noul an si.

Atunci presara doar cateva accente in par, utilizand o vopsea . Culoarea pielii, a ochilor si nuanta naturala de par sunt factorii care influenteaza. Invata sa alegi vopseaua de par in functie de trasaturile fetei. Orice doamna si domnisoara care isi vopseste parul la salon a descoperit deja care este cea mai buna vopsea de par profesionala si ce nuanta i se potriveste. Fie ca alegi sa te decolorezi, sa nuantezi parul sau sa-l decapezi, aici vei gasi toate.


Majirel High Lift vopsea permanenta pentru nuanta de blond pe care ti-ai . Vopseaua LONCOLOR Ultra oferă protecție și îngrijire avansată părului tău datorită complexului natural de ingrediente compus din ulei de migdale, proteine . Alege din urmatoarele propuneri pentru nuante de par : nuanta. Cere sa ti se aplice o nuanta de vopsea de par coniac sau o culoare par . Asigură o acoperire perfectă pe firele de păr alb.


Experții noștri te ajută să găsești culoarea potrivită pentru părul tău. Deci ce culori de par se poarta in anul care tocmai a venit? Dacă aveți pielea roz, trebuie sa evitati nuante de blond cald rosu sau auriu.


Atunci cand optezi pentru o anume culoare de vopsea pentru par poti. Vrei o culoare de par care sa te arate mai tanara si mai radianta, astfel incat sa atrag toate privirile. Dar, din multitudinea de nuante de par, cum o alegi pe.


Daca ai tenul foarte inchis, exclude nuantele de blond deschis, contrastul ar fi. Daca nu te simti in stare – desi cutiile de vopsea de par contin .