luni, 12 septembrie 2016

Statusuri filozofice de indiferenta

Cel mai mare pacat fata de oameni, nu este ura. Statusuri cu sens si statusuri filosofice. Categorie destinata celor care cauta un citat filosofic sau un gand intelept.

Opusul dragostei nu este ura, ci indiferenţa. Elie Wiesel Cel mai mare păcat faţă de oameni nu este ura, ci indiferenţa faţă de ei. Nu-mi plac casele noi: fata lor este indiferenta.


Iubirea din noi se ucide in trei etape: suferinta, indignare, apoi indiferenta.

Cine imi da si mie niste statusuri NOI (filozofice, de viata, triste, de indiferenta, de prietenie, de dragoste) pentru facebook Dau Funda celor mai . Cauta cele mai interesante citate despre indiferenta si imparte-le cu cei din jurul tau! Fie ca vrei sa ii exprimi fostei tale iubiri ca nu mai inseamna nimic pentru . Am pregatit o categorie speciala numai cu citate filozofice celebre si interesante, pe care sa le folosesti oricand ai nevoie de ele!


Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti sau sa pui un status Statusuri Din Citate filosofice pe Facebook, Messenger haios si original noi te . Cu fiecare iubire noua ne impartasim o noua particica de univers. Aderca) - Gelozia este un lucru teribil; seamana cu iubirea, dar e . Oamenii care pleacă lăsând in urma doar indiferenta, se întorc întotdeauna si culeg . Viata te pune mereu la incercare,iti da fel de fel de probleme.

Dar tu le duci pana la sfarsit cu capu sus de fiecare data. The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters. Cel mai important lucru este acela de a te bucura de viață . Strania putere de a face unele lucruri indiferente pentru viata cu grija.


Nu vreau sa ma impopotonez a fi filozof , dar vreau sa spun ca , daca . Statusuri noi din internet gasesti doar aici. Statusuri de viata, de dragoste, de despartire, amuzante, despre prieteni, despre munca, bani, din citate filosofice.