miercuri, 7 septembrie 2016

Olx patuturi bebe

Pat complet din lemn - 70cm x160cm - IKEA (somiera, protectie, saltea). Patut cu saltea si protectii laterale Ikea. PATUT bebe, BERTONI - Trend Plus, Transformabil.

Patut Bebe cu leagan -Bertoni-Lorelli - Mini Max oak. Patut copii Bebe Design Transformer 140xcu leganare silence. Patutul pentru bebelusi are functie de leganare cu opritori la nevoie.


Patutul are incluse doua saltele, pentru pat bebe plus prelungirea pentru pat junior.

De vinzare patuturi din fag masiv ,noi,impachetate. Patut bebe impecabil + cadou saltea cocos groasa de 7cm impecabila. Vand patut de lemn Bebe Design Classic confort, stare foarte buna.

Raspunsuri Fetelor am vazut atatea modele de patut ptr bebe si nu stiu daca pot. Magazin online de jucarii si hainute pentru copii precum si tot ce ai nevoie pentru copilul tau carucioare copii, scaune auto, jucarii, toate personajele Disney, . Comanda online de la Bebelas Lenjerii patut bebelusi si copii la cele mai mici.


Lenjeria pentru patut MAMO-TATO de piese contine : - Fata de perna cu fermoar 40x- Cearceaf pilota cu fermoar 135x1cm - Cearceaf pentru pat din . Am nevoie de un patut bebe urgent nu imi permit sa imi cumpar unul. Patut bebe Alesia - Patut Alesia din lemn masiv de fag produs de Marvis.


Anunturi gratuite pe publicu jucarii pentru copii sau carucioare si patuturi. Paturi supraetajate cu un design elegant nu sunt atat de usor de gasit in ziua de azi printre marea diversitate de mobila.


Dimensiuni Patut: 2x 1x 1cm Dimensiuni Saltea: 1x x cm Greutate: 105Kg.