marți, 20 septembrie 2016

Covoras puzzle cu litere si cifre

Covorasul puzzle cu litere si cifre este un minunat covor de joaca, ce ajuta la dezvoltarea inteligentei, imaginatiei si creativitatii copiilor, ajuntandu-i sa invete . Covorase puzzle cu piese mari cu litere, cifre, animale, fructe pentru camera de. Puzzle educational cifre si litere din spuma.

Cumpara Playshoes - Covoras de Joaca Cifre si Litere online de la eMAG la pret. Cele mai iubite jucarii ale copilariei sunt cele care pot fi folosite in diverse modalitati, iar covorul cu litere si cifre este una dintre ele.


BabyOno Puzzle Cifre - covoras din spuma buc - cod 2Caracteristici: Covorasul Puzzle din spuma este un produs multifunctional, oferind un spatiu excelent . You are here: Home › Uncategorized › Covoras cu litere si cifre din spuma.

Covorul contine piese de diferite forme si culori care se pot. Covoras din spuma Litere Ludi Covor din spuma LUDI, de dimensiuni compus din 13.


Covorul de joaca puzzle contine de piese colorate inscriptionate cu cifre si litere;. Dimensiunea unei piese: cm x cm x 0. Covorase Produse Asemanatoare cu: Covoras Puzzle Litere si Cifre - PRET incepand de la 1Lei. Covor din burete tip puzzle cu cifre litere sau animale. Covor de joaca puzzle spuma Minnie Mouse si Daisy - Jucarie zornaitoare. Covoras puzzle din spuma EVA, non-toxic, colorat, cu cifre si litere.


Covorasele sunt educative si distractive!

Vezi Tip:Covor De Joaca Puzzle cele mai noi modele de puzzle cu varsta cuprinsa intre si ani. Salteluta de joaca cu cifre si litere Puzzle piese. Puzzle din burete tip covoras, ce contine piese de 12xcm cu care se pot construi cuburi, covorase, sotron etc.


Seturile includ imagini cu cifre si litere. BabyGo - Salteluta de joaca puzzle cu cifre si litere - Covoras de joaca tip puzzle confectionata din spuma moale.


Piesele colorate pot fi asamblate sub forma unui covor pe care copilul se . Covor puzzle spuma litere si cifre 30x30.