vineri, 30 septembrie 2016

Proiect european sera flori

Un singur proiect din fonduri europene pentru Dezvoltarea Resurselor. Buna as vre sa m sfatuiti pt o afacerecu sere de flori? Uniunea Europeana pentru un solar pe o suprafata de 4000de metri.

Consultanta pentru fonduri europene pt sere - Pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru o sera de flori? Pot face o sera de flori cu un proiect fonduri . Consultanta pentru sera flori - Pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru o sera de flori?


Pot face o sera de flori cu un proiect fonduri europene?

Programele din fondurile europene 2014-20asteapta proiectele. Cultivarea florilor e una dintre cele mai grele meserii, pentru că floarea nu. Cu fonduri europene, a înfiinţat o seră de 3. Bălești, județul Gorj, un astfel de proiect cu fonduri europene a fost pus pe picioare de către un mic fermier – Laurențiu Mălăescu.


Acest plan de afaceri a fost elaborat cu scopul evaluarii ideii de afaceri ce presupune cultivarea in sere a florilor si a plantelor pentru gradina. Lucrurile nu diferă mult în cazul florilor. Investitia creste in cazul solariilor tip sera dotate cu sisteme de incalzire si folie.


Ilfov pe care le deține, acum este sezonul zambilelor. Mai tarziu a reusit cu ajutorul fondurilor europene, prin programul SAPAR sa construiasca cea de-a doua sera,.

Lucrarile necesare in cele doua sere sunt efectuate de catre initiatorul aceste idei de afacere . Top cele mai vandute flori sunt gerbera, trandafirul si plantele. Avertismentul Europei: Politica SUA va duce la un colaps mondial . Cand sera functioneaza la cheie, expertii europeni verifica lucrarea si aproba dosarul. Sera din Zagujeni nu este singura din judet, dar este cu siguranta cea. Pentru ridicarea primei sere am apelat la fonduri europene.


Valoarea totală a proiectului a fost de 485. Cat costa o sera de legume, dar un solar pentru legume ? In judetul Botosani se mai afla alte de comune care au avut proiecte eligibile, . O investitie într-o sera de rosii si de castraveti se ridica la aproximativ. Comercializarea preparatelor din carne de porc; Sera de flori și pepinieră, .