joi, 8 septembrie 2016

Liliana nume de floare

Lucia, Liliana, Lilian (de la liliac sau de la crin - Lilly, în engleză). Numele Mălin şi Mălina vin de la floarea de mălin.


Dacă aveţi prieteni sau rude care poartă nume de flori, cu siguranţă veţi.

Liliana - Semnificatia numelui Liliana: liliac Vezi toate numele Nume copii - flori. Afla semnificatiile tuturor numelor din Dictionarul de pe Copilul. Cei mai mulţi romani care îşi sărbătoresc onomastica de Florii, respectiv 334.


Semnificatia numelui Liliana - vezi ce reprezinta numele Liliana si de unde.

Am o prietena, Liliana, care isi serbeaza ziua onomastica, pe mai,. De Florii ii aniversam pe toti cei care au nume de floare sau strans legat. Ulm, Stejarel, Sanziana, Luminita, Gentiana, Ghiocel, Liliana, Bujor. Foarte multa lume si chiar unele lucrari de specialitate considera ca Liliana,. Cei mai mulţi români cu nume de floare poarta numele Florin. Etimologie: floare de crin Sarbatoare: iulie Liliana este o personalitate puternica, complexa si spontana.


De FLORII toţi creştinii ortodcşi care poartă nume de flori îşi serbează. Liliana, Lilian (de la liliac sau de la englezescul Lilly, pentru crin).


Iata o lista cu numele de Florii care se sarbatoresc cu o saptamana inaintea Pastilor!

Liliana este un alt nume insipirat de crin, o floare regala. Numele celor sarbatoriti de Florii – Duminica Floriilor si nume de flori sarbatorite. De Florii toti crestinii ortodcsi care poarta nume de flori isi serbeaza. Lucia, Liliana, Lilian (de la liliac sau de la crin - Lilly, in engleza) - Malin . Iată numele de flori care se regăesc în prenumele sărbătoriților de. Vezi profilurile persoanelor care poartă numele de Liliana Floare.


Facebook pentru a lua legătura cu Liliana Floare şi cu alţii pe care. Este adevărat că persoanele care nu primesc nume de Sfinţi nu au Înger Păzitor.


Adriana - provine din numele de origine latina Hadrianus si inseamna. Daca avem sau mai multe nume primite la botez, suntem o masina cu mai multe.